Waasland

 

images/headers/Waasland-1.jpg

Expeditie Natuurpunt Lut Lynen 1Ook in Vlaanderen kan je indrukwekkende natuur beleven. Dat wil Natuurpunt aantonen met “Expeditie Natuurpunt”. Op 27 en 28 juni 2020 trekken avonturiers 2 dagen lang door en langs Vlaamse natuurgebieden. Zij zamelen tegelijk geld in voor een zelfgekozen natuurproject.

Helaas dwarsboomt het coronavirus de grootse plannen maar dat slaat vrijwilligers Lut, Wim, Mark en Katrien en hun coach Thomas niet uit hun lood. Zij zullen een tocht van 2 x 30 km maken door het Hageland ten voordele van de Hobokense polder.

Zij organiseren ook enkele fundraisers, o.a. een geleide wandeling in het natuurreservaat Blokkersdijk (Antwerpen Linkeroever) op 6 en 20/9/2020 omdat er dan prachtige lepelaars te bewonderen zijn.

Steun deze actie, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe een vrijwillige bijdrage aan hun actie voor Natuurpunt.
Tip: voor elke gift vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Daarmee recupereer je 45% van het bedrag. Klik op TEAMPAGINA voor meer info.