Waasland

 

images/headers/Waasland-1.jpg

Voor het derde jaar op rij doet Team Daknam mee met Expeditie Natuurpunt. Dit om de Daknamse meersen en de andere natuurgebieden van Natuurpunt Waasland-Zuid nog groter, mooier en waardevoller te kunnen maken. Dit jaar gaan ze de uitdaging aan om op 1 weekend 70 km te wandelen, van Tienen naar Mechelen. Da's een behoorlijke uitdaging én verdient zéker uw steun!

Deze keer wil men de ingezamelde centen gebruiken om via graafwerken een stukje dottergrasland met orchideeën te creeëren en om een aantal banken te plaatsen in de Daknamse meersen. Ook de voorgaande 2 jaren werden de centen goed besteed aan de aanleg van 6 poelen en de aankoop van een perceeltje.

Wil je meer te weten komen over onze gebieden? Neem dan een kijkje op www.natuurpunt-zuid-waasland.be.

Nieuws en foto’s uit de Daknamse Meersen vind je op www.facebook.com/daknamsemeersen (ook voor wie geen eigen Facebook account heeft). Daar vind je ook de aankondigingen voor onze activiteiten.

Hoe kan je ons steunen? 

Klik op 'steunen' op www.teamdaknam.be en je kan meteen een duit in ons spaarpotje deponeren! Vanaf 40 EUR ontvang je een fiscaal attest (waarmee je bijna de helft van dat bedrag via je belastingen terugkrijgt).