Nacht van de Vleermuis

Natuurpunt Waasland Kern Hamme: zaterdag 25 augustus om 20u
Wist je dat 16 van de 18 Vlaamse vleermuizen voorkomen in het Waasland? We starten met een PowerPoint over vleermuizen. Nadien wandelen we de ringdijk af rond het nieuwe GGG (Gecontroleerd Gereduceerd Getijdegebied) in de Bunt.

Tijdens deze wandeling passeren we verschillende biotopen, en maken we dus grote kans om verschillende vleermuizen te spotten. Tevens is de monding van de Durme in de Schelde een hotspot voor vleermuizen. Met batdetector en een geoefende vleermuizenkenner gaan we op stap. Zoek je mee?

Samenkomst: om 20u in het Infopunt Durmevallei in Driegoten in Hamme. Je vindt het infopunt recht tegenover de jachthaven van Driegoten langs de Schelde. Volg de bruine wegwijzers met opschrift ‘Sigmaplan Durmevallei’. 

Info en contactpersoon: Frans Van Havermaet tel. 0499 73 35 14 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisatie: Zoogdierenwerkgroep ’s Heerenbosch-Hamme ism Natuurpunt Waasland kern Hamme, vzw Durme, Zoogdierenwerkgroep Waas, Durme en Schelde