Vrijwilligersopleiding: 'Krijg meer gezinnen op bezoek'

Natuurpunt Waasland Kern Zuid: vrijdag 7 december van 20u tot 22u
Droom je er van om meer jonge gezinnen aan te trekken in jullie natuurgebieden en activiteiten? We bieden je 50 must-do’s aan waar avontuur, verwondering, plezier en ontmoeting vooropstaan. Je krijgt meteen zicht op het brede palet aan mogelijkheden, goede voorbeelden en verrassende insteken.

We staan ook stil bij de praktische aspecten en uiteraard is er ook aandacht voor wervende communicatie naar de doelgroep toe.
De lesgever is Pieter Blondé: Pieter stelt zich al sinds kindsbeen de vraag hoe mensen actief krijgen voor natuurbehoud. Hij wil jullie meenemen in deze zoektocht.

Pieter zwierf als kind rond in de Scheldemeersen. Als conservator van Bos t'Ename zoekt hij hoe een natuurgebied op een leuke manier door vrijwilligers kan beheerd worden. Daaruit groeide de bushcraftbeweging binnen Natuurpunt. Nu is hij binnen Natuurpunt verantwoordelijk voor een jeugdvriendelijker beleid.

Praktisch:
Locatie: Feestzaal Daknamdak, Daknamdorp 89 te Daknam/Lokeren
Doelgroep: Alle geïnteresseerde leden van Natuurpunt Waasland

Inschrijven: Deelname is gratis voor leden, maar we weten graag voor hoeveel mensen we alles moeten klaarmaken. Schrijf daarom in via dit digitaal formulier: klik hier. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: Contacteer Johan Vercauteren tel. 0474 71 51 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.