Dag van de Natuur: Kern Hamme herbebost de Scheldevallei in Moerzeke-Kastel

Natuurpunt Waasland Kern Hamme: zondag 22 november tot 12u.

Wat willen we doen?
We gaan opnieuw naar de wintertoe. Bomen en planten komentot rust. En wij maken ons klaarvoor een nieuw seizoen bomenplanten. De boompjes zijn bestelden worden binnenkort geleverd.Op zondag 22 november 2020 is het wereldwijd Dag van deNatuur. Met veel inzet en plezier zorgen we er die dag voor dat de 5.000 extra inheemse loofbomenkunnen groeien in ons natuurgebied.

Wat kan jij doen?
We doen graag beroep op je actieve inzet voor de natuur. De nieuwe bomen zullen ons en onze nakomelingenimmers helpen de eeuwen te trotseren. Iedereen kan steunen door één of - liefst - meer boompjes te kopen aan 5 euro per stuk.

Je kan dat doen door het juiste bedrag over te schrijven op rekening BE067370 2342 3422 van Natuurpunt Hamme. Je kan het geld ook bezorgen aan een van onze bestuursleden.
Je boompjes staan dan op 22 november klaar om geplant teworden. Nog leuker als je zelf je eigen boompjes komt planten. Je bent welkom van 10 tot 13 uur. En we bedanken je graag met een hartig drankje.

Waar wordt het nieuwe bos geplant?
In een zijweg van de Koning Albertdijk in Kastel,deelgemeente van Hamme.Je rijdt in de Warandestraat tot op het einde en neemtaan de Albertdijk de afslag naar links. Dan volg je de pijlen van Natuurpunt. Het nieuw te beplanten perceel ligt diep in ons natuurgebied tegen de nieuwe ringdijk van deSchelde.

Wie dreigt verloren te rijden, belt naar Werner de Ferrerre (0456 22 01 59) of naar Frank De Vos (0474 63 4085). Zij gidsen je dan naar de plaats van het gebeuren.Grijp je kans om mee te werken aan een duurzaamklimaat. Schrijf het passende bedrag vandaag over naar Natuurpunt Hamme. En zet je laarzen en je spade klaar voor 22 november. Bedankt voor je steun.