Opknappen en presentatie toekomst Kreek 54 (Grote Geule)

Natuurpunt Waasland Kern Haven: zaterdag 25 april van 9u. tot 12u.30

Sinds enige tijd is Natuurpunt Waasland eigenaar van het boothuisje en de woning aan de Grote Geule, maar veel gebeurde er niet. Vorig jaar sloegen Kern Haven en Kern Noord echter de handen in elkaar om aan het huisje een stevige opkuis te organiseren. Daarbij werden verschillende "koterijen" afgebroken. Bedoeling is om na verloop van tijd het geheel een nieuwe functie te geven.

Onder leiding van Joris Van Reusel (architect verbonden aan de KU Leuven) startte half februari een groepje studenten om een projectdossier met o.a. masterplan, bouwkundige plannen en visualisaties op te maken.

Op 11 april willen we in eerste instantie verder werken aan de opkuis van de site, maar willen we eveneens van de gelegenheid gebruik maken om iedere geïnteresseerde te laten kennismaken met de plannen die door de KU Leuven werden uitgewerkt. We starten om 9u en werken tot 12u30 waarna we het woord laten aan de studenten.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - tel. 0484 23 75 59
Kreek 54, 9130 Kieldrecht